Editura Sananda vă așteaptă in cadrul festivalului Body Mind Spirit Brașov 19 - 21 Aprilie 2013

Blogger | 02:29 |

Editura Sananda va așteaptă in cadrul festivalului "Body Mind Spirit" de la Brașov ce se va desfășura in zilele de 19-21 Aprilie.
Cu ocazia acestui festival Editura Sananda va oferă la standul sau o reducere de 20% la cărțile "Legile Belagiene comentate" - autor Contele Incappuciato si "Cum am devenit maestru (volumul 1 )" -autor Arhatan.
De asemenea in cadrul festivalului in ziua de 20 Aprilie la orele 12.00 sunteți așteptați la un workshop susținut de Contele Incappuciato si Arhatan cu tema Astrologia si implicarea in dezvoltarea comunitatilor spirituale - Următorii 20 de ani!

In cadrul workshopului se vor discuta modalitatile concrete de asamblare a segmentelor ce vor forma viitoarele comunitati spirituale, fiecare avand posibilitatea de a contribui prin bagajul sau de cunostiinte la formarea in zonele respective a unor asemenea comunitati. Oamenii vor invata astfel sa-si indrepte priceperea si abilitatile proprii catre un stil de viata bazat pe ceea ce e natural, spiritual si de folos pentru propria persoana si pentru ceilalti. Motivarea participarii la un asemenea workshop este aceea ca se invata despre cum sa realizam practic si la propriu acest obiectiv, mai ales in plan personal Beneficiile sunt imense avand in vedere faptul ca astrologia constituie tehnica ce permite urmarirea si indeplinirea pas cu pas a obiectivelor ce vizeaza formarea unei comunitati spirituale in care sa traiesti natural si frumos.

Va așteptăm cu drag la standul nostru si la workshop.Autor: